Nieuws

Vrijwilligers Gezocht

03 april 2015
www.bladella.nl
Heb jij het filmpje met Rene Walenberg, hier rechts, al bekeken? Hij vindt vrijwilliger zijn heel normaal. Jij ook? Nee, niet overtuigd? Kijk de komende weken naar nog meer Bladella-helden!!!

Bericht 1
De afgelopen maanden heeft denktank met veel Bladela-lui gesproken. Over de prestaties van Bladella, over hun clubbinding en over het meedoen met de activiteiten. Vrijwilligers van nu vinden hun bijdrage heel gewoon. Gelukkig. Maar we hebben meer mensen nodig!
 
Jou, als speler of begeleider, hebben we ook nodig. Je inzetten voor Bladela kost tijd maar je krijgt er veel voor terug: vriendschap, voldoening, waardering. En je krijgt echt het gevoel bij de mooiste blauwwitte club van het land te horen. In mindere maar vooral in betere tijden!!! Zorg dat je erbij bent.
 
Wij van de denktank, René Walenberg, Harrie Fiers, Erwin van de Sande en Peer Hooijen, zetten heel het vrijwilligersgebeuren bij de club weer eens in de steigers. Dan zullen we lege plekken zien. We kunnen nu niet alles realiseren wat we eigenlijk allemaal willen. Das jammer. Straks gaan we helpers zoeken. Waarschijnlijk heb jij kwaliteiten die wij nodig hebben. Kun jij jeugd trainen, hou je van foto’s maken, wil je in de kantine helpen, kun je een verslagje schrijven? Ben jij handig op de sociale media, wil je een feestavondje mee organiseren? Er is zoveel mogelijk om het bij Bladella nog veel fijner te maken.
 
Hou dus de filmpjes en ook alle andere info over deze Bladella-lui in de gaten.
 
Reacties naar h.fiers@upcmail.nl

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven