Nieuws

Tom Maas: "We moeten er volle bak voor gaan!!!"

19 maart 2015
www.bladella.nl
Er kan alleen gewonnen worden als we er met z’n allen volle bak voor gaan. Uit was het een collectieve offday; dat moeten we recht zetten.

Zondag: Bladella - Wilhelmina Boys 


Net terug van een werkweekend in Luxemburg stond Tom Maas afgelopen zondag weer op het middenveld. Ondanks de inzet en zijn acties met zijn uitschuifbare benen werden het geen drie punten maar moest ook hij tevreden zijn met één puntje. Jammer. Of zat er gewoon niet meer in?
 
Wat denk jij Tom? Had Bladella tegen Oisterwijk meer verdiend?
Ik denk dat we niet meer hebben verdiend dan de 1-1. Geen van de teams creëerde  echt kansen. Het was een duel op het middenveld. De 1-1 is dan ook een terechte weerspiegeling van de wedstrijd. Wij hadden graag afstand genomen maar konden onze wil niet omzetten in kansen en doelpunten.
 
Hoe beoordeel je je eigen spel van deze zondag? Haalde het middenveld een voldoende?
Over mijn spel in de eerste helft ben ik niet echt ontevreden maar in de tweede helft kon ik mijn stempel niet echt meer drukken. Ik sta nu alweer een aantal jaar in het eerste en dus meen ik dat ik meer van mezelf moet eisen. Met de schorsingen van Geert en Anel misten we gif op het middenveld. Ik probeerde dat te brengen door fel de duels aan te gaan. Maar dat lukte dit niet vaak genoeg. Ik vind daarom niet dat het middenveld een voldoende haalde.
 
De inzet van zondag was goed maar er kwamen weinig kansen. Dat blijft blijkbaar  een probleem. Blijft de spirit in de ploeg?
Het is voor ons lastig om de goede keuzes te maken. Als we er met z’n allen voor gaan en de goede spirit hebben, creëren we wel kansen. Dat lukte in de gewonnen wedstrijden tegen Dommelen thuis en Bergeijk en Jong Brabant uit, ook bijvoorbeeld in de verloren wedstrijden Braakhuizen uit en Rood-Wit thuis. Het gevoel in de groep is nog steeds goed. Dat moet nu ook vertaald worden naar het wedstrijd en niet alleen op de training zichtbaar zijn.
 
Hoe kan er zondag gewonnen worden? Welke eindstand?
Zondag kan er dus ook alleen gewonnen worden als we er met z’n allen volle bak voor gaan. We hebben nog een appeltje te schillen met Wilhelmina Boys na de 5-0 nederlaag uit. Dat was een collectieve offday van onze kant. Als we dus weer gas geven en er positief naar blijven kijken, zoals wij als groep dat zeker doen, ga ik voor een 2-1 overwinning.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven