Nieuws

'Het positieve van de vorige duels vasthouden!'

www.bladella.nl
Geert van Overbeek bezorgde de blauwwitten bij Nevelo een vroege voorsprong. De vreugde was van korte duur. Net terug na een vervelende blessure geeft hij zijn mening.

Komende zondag: Bladella - Rood Wit V.
 
Tegen Nevelo leek het achteraf een kansloze missie, afgaande op de uitslag. Maar de supporters die in Oisterwijk waren kennen het echte verhaal.
De eerste helft werd er door Bladella goed gevoetbald en kwamen er genoeg kansen. Die werden op één na niet benut. In de tweede helft was Nevelo uitermate effectief en daarom stond aan het einde de geflatteerde uitslag van 5 – 1 op het bord.
 
Geert van Overbeek bezorgde de blauwwitten in die wedstrijd een vroege voorsprong. Dat lijkt iedereen na de nederlaag vergeten. Belangrijker is dat hij na een vervelende en slepende blessure weer terug lijkt in de selectie.
 
Klopt het verhaal van de wedstrijd hierboven? Of heb jij de wedstrijd anders beleefd?
Dat is een prima samenvatting. Na het lezen van de uitslag lijkt het of wij geen schijn van kans hadden. Maar zowel de spelers als de aanwezige supporters zullen daar anders over denken. De eerste helft hebben we Nevelo onder hoge druk gezet en speelden wij met vlagen goed voetbal op een buitengewoon slecht bespeelbaar veld. We creëerden veel kansen waar we er uiteindelijk maar één van benutten. Tot overmaat van ramp stonden we één minuut na de voorsprong alweer gelijk. De tweede helft gaf een iets ander spelbeeld. Na een zeer discutabel tegendoelpunt kregen wij nog wel kansen maar was Nevelo dodelijk effectief bij hun de doelkansen. 
 
Waarom was je zo lang uit de running? Hoe gaat het nu met je?
In de laatste wedstrijd van vorig seizoen scheurde ik mijn achillespees. Dankzij de intensieve begeleiding van fysiotherapeut Rob van Brakel verliep de revalidatie voorspoedig. Sneller dan verwacht kon ik op het veld alweer oefeningen doen. Een aantal maanden later maakte ik mijn rentree bij het tweede. Ik kan nu in principe weer alles als vóór mijn blessure. Alleen is mijn conditie nog niet op peil - nou is dat  nooit mijn sterkste punt geweest – maar als je zolang uit de running bent heb je een flinke achterstand op de groep. Het is aan mijzelf om dit weer zo snel mogelijk op peil te brengen.
 
Welke positieve punten heb je de laatste weken vanaf de kant gezien?
Er waren dit seizoen misschien maar één of twee wedstrijden waarin we geen recht hadden op de drie punten. In alle andere wedstrijden maakten we kans op de overwinning. We voetballen, hoe zal ik het zeggen, frivool, met vlagen gewoon goed en dan komen daar attractieve aanvallen uit. Helaas ontbreekt dit seizoen het killersinstinct.
 
Wat moet er komende zondag beter om kans te maken tegen koploper Rood Wit?
We hebben deze week veel gepraat over onze tactiek en wat er in het veld beter kan. De conclusie is dat we te eenvoudig doelpunten weggeven en zelf te weinig kansen succesvol afmaken. Wij zijn als groep verplicht om voor onze trouwe supporters iedere zondag meer dan 100% inzet te tonen. Dat moet zeker als koploper Rood Wit langskomt. We moeten de positieve van afgelopen weken onthouden en leren van onze fouten. Oftewel: kansen benutten en compacter verdedigen.

 
www.bladella.nl
Het competitie-einde nadert gestaag. Zondag 'Brabantia' en dat is het voorlaatste thuisduel. De spanning blijft maar stijgen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven