Nieuws

Nieuwjaarsloterij 2015 loopt ten einde

www.bladella.nl
Een aantal jeugdleden zijn nog bezig met de loten-verkoop. De opbrengst wordt aangewend voor het creëren van optimale mogelijkheden, zodat de jeugd in hun vrijetijd volop kan genieten.

van het voetbalspel, trainingen andere activiteiten die er binnen voetbal vereniging Badella  worden georganiseerd. De intentie van de vereniging is het contributiebedrag  zo laag mogelijk te houden, om de Bladelse-jeugd zoveel mogelijk aan het voetballen te krijgen, hier ook de kans voor te bieden. Dit lukt aardig gezien het aantal jeugdleden dat wekelijks gebruik maakt van de aangeboden faciliteiten. Wekelijks zijn hiervoor vele vrijwilligers / trainers/ begeleiders “pro deo” aan de slag om de gang van zaken omtrent het voetbalspel en andere activiteiten in goed banen te leiden.

De E-D-C-spelers doen jaarlijks  een “duit in het zakje” doormiddel van het verkopen van loten, dit als “tegen prestatie” en  om de kas van Bladella mee op peil te houden. Onze ervaring is dat men zich, in het algemeen,  met veel enthousiasme inzet  om loten te verkopen voor de Club.
De vijf leden die de meeste loten hebben verkocht en het team uit zowel de E als de D categorie welke de hoogste opbrengst hebben gerealiseerd ontvangen een prijs. Uitreiking van deze prijzen vindt plaats op zaterdag 3 januari 2015 , 13:30 uur in de bestuurskamer op het sportpark
 
Deze week is de laatste week dat men nog loten kan verkopen c.q.  inleveren.
Volgende data zijn mogelijk:
  • Dinsdag 25 november C1 en D1, eventueel andere leden die nog loten in willen leveren vanaf 18:00 uur tot 18:45 uur.
  • Woensdag 26 november vanaf 18:00 uur tot ongeveer 19:30 uur.
  • Zaterdag 29 november vanaf 09:00 uur tot 12:00 uur.
Graag de loten boekjes met strookje van verkochte en de over gebleven loten inleveren samen met het geinde geld. Plaats, het secretariaat op het sportpark.

Namens deze weg willen wij de spelertjes, ouders en de gulle kopers uit Bladel bedanken voor de inspanningen die er zijn geleverd  de afgelopen periode, om de lootjes aan de man/vrouw te brengen. De bekendmaking van winnende nummers vindt plaats op vrijdag 2 januari 2015 tijdens de Nieuwjaarsreceptie van Bladella. Weekblad PC55 , www.bladella.nl,  maken deze informatie inzichtelijk voor iedereen.

 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
De druk wordt groter. Bladella komt (te) dicht bij gevaarlijke plaatsen. SV Laar is goed op weg naar de promotie play-offs. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op zaterdag 18 mei is er weer feest bij Bladella. Sinds 1997 is supportersclub WFC Wa’n Fan Clubje actief. En dat moet gevierd… Lees verder »
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven