Nieuws

JeugdLeidersFIST!

www.bladella.nl
Bladella kent een goede traditie om de vele vrij-willigers binnen de vereniging te waarderen met een feestavond. Zo is november de maand waarin het jeugdleidersfeest wordt gehouden.

Traditiegetrouw wordt vanavond, vrijdag 21 november, een ‘dankfeest’ georganiseerd voor alle vrijwilligers (met partner) binnen het jeugdgebeuren van onze vereniging. Dat zijn de leiders en trainers, jeugdbestuur, maar ook wasvrouwen, (voetbal) kampvolk, Jeugd-Blaaîke redactie, de vouw- en werkploeg, de (oudere) jeugdscheidsrechters; kortom een ‘Tipmast-jassen’-fist voor iedereen die zich belangeloos inzet voor de Bladella jeugd. En dat zijn er ’n hele boel!
 
Feest in de tent!
Dit supergezellige feest met een ‘natje & droogje’ start om 20 uur. De jeugdkaderlijst vermeldt al ruim 160 personen, tel daar nog eens de partners bij op en de Bladellas huiskamer, onze superkantine, zit aardig vol….
Kom dus op tijd voor het ‘Miraculeus Magisch Vrijwilligersfeest 2014!    
 
Veel plezier (je hebt het verdiend!)

 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het competitie-einde nadert gestaag. Zondag 'Brabantia' en dat is het voorlaatste thuisduel. De spanning blijft maar stijgen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven