Nieuws

Nieuwjaarsloterij 2015

www.bladella.nl
De jeugdafdeling van Bladella organiseert wederom haar jaarlijkse Nieuwjaars loterij. Met de opbrengst hiervan worden vele activiteiten voor onze jeugd-spelers uitgevoerd.

Jeugdspelers uit de E – D en C jeugd gaan de loten van € 1,-- per stuk verkopen. De betreffende jeugdleiders worden op Vrijdag 7 nov  op het secretariaat verzocht de loten op te halen. De loten zaterdag 8 nov na de wedstrijden verdeeld onder de teamleden.
De verkoop van de loten zal lopen van 8 nov tot zaterdag 29 november
Dit jaar wordt gebruik gemaakt van een stickervel.  Bij verkoop van loten krijgt de koper een sticker om op de voordeur te plakken, zodat zichtbaar is dat deze persoon al gekocht heeft.  (het stickertje afgeven en door bewoner zelf laten opplakken)
De verkochte boekjes met nummertjes erop en het ontvangen geld kunnen worden ingeleverd op het secretariaat op het sportpark.   Probeer voor de trainingen het geld in te leveren, ook kun je dan nieuwe boekjes krijgen om meer loten te verkopen.
In de kantine worden ook loten verkocht vanaf 16 november.
De 5 jeugdleden die de meeste loten verkopen, krijgen als beloning de wedstrijd van PSV tegen PEC Zwolle  Ook ontvangt het team uit zowel de E als D categorie dat de meeste loten verkoopt een prijs. Dus moedig je teamleden aan om SAMEN de meeste loten te verkopen.
De winnaars worden uitgenodigd 3 januari 2015 om 13:30 in de bestuurskamer om hun prijs in ontvangst te komen nemen.
Zoals gezegd komt de opbrengst volledig ten goede aan de jeugdafdeling van Bladella. Wel willen wij u nogmaals op het volgende wijzen.
In de jaarvergadering van v.v. Bladella op 25 juni 2010 heeft de vergadering besloten dat van jeugdleden ook geëist mag worden dat zij zich ook op een andere wijze inspannen voor de vereniging. Daarom is besloten dat betreffende jeugdleden die weigeren om deel te nemen aan de verkoop van loten van de Nieuwjaarsloterij dan wel zich niet inzetten om minimaal een boekje met loten te verkopen op grond van artikel 5 van het hoofdstuk “rechten en plichten” van de statuten van de vereniging een extra contributie bijdrage van 25 euro moeten betalen.
Deze maatregel is mede genomen omdat het jaarlijks steeds weer blijkt dat een aantal leden zich niet in wil spannen om de loten aan de man te brengen. Indien u graag ziet dat deze regel aangepast wordt, verzoeken wij u dit tijdens de jaarvergadering van Bladella aan de orde te brengen.
Wij hopen op een flinke dosis inzet van spelers en ouders en danken u alvast hartelijk voor uw medewerking. Mocht u nog vragen en/of suggesties hebben, vragen wij u dit bij ons kenbaar te maken.
Met sportieve groet,
Jeugdcommissie van Bladella.

 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven