Nieuws

Moeizame puntendeling bij Bladella - Oisterwijk

www.bladella.nl
Uiteindelijk mag Bladella in de handjes klappen met een gelijkspel. Beide ploegen deden aardig hun best, maar dit kon niet resulteren in meerdere goals. Eindstand 1 - 1.

De match is vijf minuten oud als Oisterwijk door de verdediging van Bladella breekt, maar ( niet voor de laatste keer ) wordt  teruggefloten wegens buitenspel. In de rebound komt de bal bij Tom Maas, die een voorzet op maat aanlevert bij Anel Selimovic, waardoor de 1 – 0 op het scorebord verschijnt. Meteen daarop kan Miquel  Misiedjan gevaarlijk worden, maar hij krijgt na een overtreding geen voordeel. Tot minuut 20 krijgt Oisterwijk nog enkele kansjes, enkele off sidegevallen, en daar boven op een makkelijk gegeven penalty, die dan ook terecht wordt gemist door Coen Damen; overigens door een voortreffelijke redding van Bladellagoalie Ruud van Stokkom.
Het eerste half uur proberen beide ploegen zich te manifesteren, wat helaas niet lukt. Rest ons voor de rust nog een buitenspeldoelpunt van Anel Selimovic, een hoog over het doel geschoten bal van Dirk Reijnders, en een altijd hardwerkende Tom Ansems. Van Oisterwijkkant doet Coen Damen enkele verwoede pogingen om zijn gemiste penalty te wreken, wordt dikwijls gevaarlijk, echter ook gefrustreerd. De warrig fluitende leidsman beslist dan: theetijd.
 
Vijf minuten  na de hervatting zorgt Chuby Rosaria met een werkelijk mooie goal voor de gelijkmaker: 1- 1. Dirk Reijnders wordt vervangen door Nicky Buis, die direct erg verfrissende ingevingen heeft. Het moet gezegd dat Bladella, vooral over links, met enkele goede combinaties probeert de goal te vinden, maar helaas. Voortdurend gemekker van Oisterwijkzijde leidt tot irritatie, mede dankzij de veelvuldig fluitende scheids. De frêle Miky van Boxtel loopt zich de longen uit het lijf, zonder resultaat. We zien twee hardwerkende ploegen die zonder twijfel 1 punt verdienen op basis van wilskracht.
Er volgt nog een hectische slotfase, waarin met name de bezoekers denken tekort gedaan te worden door de beslissingen van de scheidsrechter. De supporters van Bladella vinden blijkbaar hetzelfde. Net voor het allerlaatste fluitsignaal krijgt Bladella nog een laatste kans middels een free kick op achttien meter van de goal. De bal van Ruud Leermakers  gaat naar de linkerbenedenhoek, waar toevallig ook de Oisterwijkkeeper naar toe gaat.
Mascotte, de getruckte Wouter uit E1, en Man van de Match Mark Adams moeten tevreden zijn met  een gelijkspel. Meer zat er vandaag helaas niet in.
De Tipmasboys vervolgen deze competitie volgende week in Spoordonk.
2014-09-22

Bladella - Oisterwijk 1 -1


 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven