Nieuws

'Als we spelen als zondag halen we resultaat'

www.bladella.nl
Een nieuwe man bij de selectie is doelman Ruud van Stokkom. Hij kwam over van Hulsel. Hoe bevalt het hem bij Bladella en wat denkt ie van zondag, thuis tegen Oisterwijk.

Ruud van Stokkom bij Bladella onder de lat

Dat was dus afgelopen zondag wel heel erg jammer. Dat we de drie punten bij Braakhuizen moesten laten. De kansen op de overwinning waren er zeker geweest. Daar waren vriend en vijand het over eens. Maar ja, niet verder over zeuren. We kijken vooruit naar de wedstrijd van komende zondag tegen Oisterwijk. Een nieuwe man bij de selectie is in ieder geval doelman Ruud van Stokkom. Hij speelde vorig jaar nog bij VV Hulsel. Eens kijken hoe het hem bevalt en hoe hij aankijkt tegen zijn positie en het gebeuren bij Bladella.
 
Ruud, waarom ben je overgestapt naar Bladella? Wanneer nam je de beslissing?
Ik ben vorig seizoen na de winterstop gestopt met voetballen bij Hulsel. Ik was niet meer gemotiveerd en begon het plezier in het voetbal kwijt te raken. Na enkele maanden merkte ik dat ik het voetballen toch miste. Toen kwam Bladella op het pad en zodoende nam ik de beslissing voor de overstap. Een schone lei, een nieuwe omgeving en een mooie club waar ik nog veel kan leren en mijn grenzen kan verleggen. Het bevalt me erg goed.
 
Hoe oud ben je? Volg je nog een opleiding? Waar woon je?
Ik ben 21 jaar en volg de opleiding ‘Bedrijfseconomie’ aan de Fontys in Eindhoven. Ik woon verder nog thuis, bij mijn ouders, in Hulsel.
 
Hoe is je voetbalcarrière tot nu toe verlopen?
Ik heb heel mijn jeugd gekeept bij Hulsel. Vanaf mijn 17e stond ik vast onder de lat bij het 1e elftal.
 
Wat vond je van de voorbereiding op dit seizoen? Waren er opvallende zaken?
Voor mij persoonlijk was het vooral aanpassen en wennen aan het spel en het niveau. Voor de selectie als geheel was, het volgens mij, vooral wennen aan de nieuwe spelers uit de jeugd en van andere clubs. Door lastige tegenstanders tijdens het bekerprogramma waren de resultaten allesbehalve goed. Wel hebben we hiervan geleerd en zo waren we klaar voor het echte werk, het begin van de competitie.
 
Hoe heb jij de wedstrijd tegen Braakhuizen afgelopen zondag beleefd?
Als een baal-wedstrijd. Als je de hele wedstrijd bekijkt waren wij gewoon de betere ploeg. We hadden, mijn inziens, zeker twee keer terecht gescoord en dus recht op minimaal een gelijkspel. Helaas hadden we afgelopen zondag geen geluk met de arbiter die enkele discutabele beslissingen in het nadeel nam.
 
Kunnen we nu zondag tegen Oisterwijk wel winnen? Waarom?
Ik heb zelf nooit tegen het team van Oisterwijk gespeeld, dus ik weet weinig over hun kwaliteiten. Maar ik ben er van overtuigd dat we, als we met dezelfde inzet en overtuiging spelen als tegen Braakhuizen, een goed resultaat kunnen halen.

 
www.bladella.nl
Het competitie-einde nadert gestaag. Zondag 'Brabantia' en dat is het voorlaatste thuisduel. De spanning blijft maar stijgen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven