Nieuws

Bladella weer in 3D

www.bladella.nl
De indeling van de standaardteams heeft de KNVB vrij gegeven. Zoals verwacht is het vaandelteam van Bladella, o.a. samen met Reusel Sport, ingedeeld in klasse 3D.

3D
Het speelgebied van deze klasse is wat meer richting Midden Brabant opgeschoven. Maar uit Zuid II komt ook HVV Helmond erbij, wat in het Limburgse kansloos degradeerde uit de 2H (5 pnt 29-120). Zeven ploegen van vorig seizoen blijven in 3D over, wat inhoudt dat de Tipmast Boys even zoveel nieuwe tegenstanders gaan tegenkomen. Na twee seizoenen afwezigheid is, via de nacompetitie, Reusel Sport weer terug.
Beide penningmeesters zijn daar zeer content mee!
De kampioenen uit 4E en 4H, Nevelo (Oisterwijk) en Wilhelmina Boys (Best) komen erbij. Spoordonkse Boys (uit 4E) leverde een knappe prestatie en wist via de nacompetitie te promoveren. Jong Brabant (Berkel Enschot) ruilt met GSBW en komt weer terug naar 3D. Na een negen jarig verblijf in 2F gaat RKVVO proberen weer snel de degradatie van afgelopen seizoen ongedaan te maken. Oers en Rood Wit V. lijken op voorhand in ieder geval voor de prijzen te gaan.
 
  2014/2015  
1 RKVVO degradant 2F
2 HVV Helmond degradant ZII
3 Rood Wit V 3D
4 Bladella 3D
5 Bergeijk 3D
6 Braakhuizen 3D
7 Oisterwijk 3D
8 Dommelen 3D
9 Oirschot V. 3D
10 Jong Brabant 3B
11 Nevelo kampioen 4E
12 Wilhelmina Boys kampioen 4H
13 Spoordonkse Boys nacomp. 4E
14 Reusel Sport nacomp. 4H

Klik hier voor het complete overzicht competitie-indelingen

7 september en 24 april ?
Volgende week vrijdag, op 11 juli, worden van de standaardklassen de speelnummers bekend gemaakt. Daarmee kan het complete programma van de competitie samengesteld worden. Hierbij worden voor het eerst nieuwe wedstrijdschema’s gehanteerd. Daarin is bijvoorbeeld de terugronde van wedstrijddag 1 vastgesteld op zondag 24 april. Het lijkt erop dat deze wijziging vooral bedoeld is om een derby, maar de return daarvan, op een gunstige tijdstip te kunnen laten spelen. Voorheen werd de terugwedstrijd van de eerste speelronde in september afgewerkt in de kou van eind januari. Of de spraakmakende derby’s tussen Bladella en Reusel Sport inderdaad op 3 september en op 24 april uitgevochten gaan worden, wordt door de KNVB eind volgende week bekend gemaakt.
 
Ook worden op 11 juli de indelingen én speelnummers van de overige categorie A-competities plus de bekerpoules bekend.
Voor de categorie B geldt dat de indelingen op 18 juli worden gepubliceerd.
Bekendmaking van de speelnummers voor de categorie B vindt pas eind juli / begin augustus plaats.

 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven