Nieuws

Bladella kan aan de bak tegen Braakhuizen

www.bladella.nl
‘In de tot nu toe beste wedstrijd van het seizoen behaalde Bladella een verdiende overwinning (2 – 5) met soms uitstekend spel en een geweldige inzet.'

Dit noteerde onze correspondent op 11 november van het vorige jaar na de uitwedstrijd tegen Braakhuizen. Het was een boeiende wedstrijd waarin Joris Hermans met drie doelpunten de matchwinner werd en Bladella fier aan kop ging in de derde klasse D. Dat is dus alweer een tijdje geleden. Ondertussen heeft het ‘urste’ de broodnodige punten laten liggen. Ook de nederlaag bij Oirschot Vooruit (3 – 1) van twee weken geleden hoort in de categorie: Jammer maar helaas!!!
Het wordt de hoogste tijd om weer eens punten te gaan pakken. Inderdaad, het zit na de winterstop niet allemaal mee, er worden onnodige fouten gemaakt, er zijn noodzakelijke wisselingen, allemaal redenen die van belang kunnen zijn. Trainer Jasper van Hoof heeft goed begrepen dat Bladella vooral tegen zichzelf voetbalt en  daarom zijn er de afgelopen weken enkele ‘verbetersessies’ geweest. We gaan zondag zien of die een positieve uitwerking hebben.
De rood-zwarten uit Geldrop maken een wisselvallig seizoen door: grote nederlagen en onverwachte winst tegen hoger geklasseerde tegenstander leverden tot nu toe in 21 wedstrijden 25 punten op. Daarmee staat de club nog bepaald niet degradatievrij en zal de ploeg proberen een overwinning mee naar Geldrop te nemen. Bladella, met 39 punten, mag de afstand op RPC en Rood Wit niet verder laten oplopen maar moet vooral de vorm weer te pakken zien te krijgen en aan de supporters laten zien hoever het team op basis van vechtlust kan komen. Aan wedstrijdmascotte Niels van de Berg zal het in ieder geval niet liggen. Die is tot op het bot gemotiveerd.
 
Nadien: Korfbaldienstenveiling
De after-party na de wedstrijd van zondag is anders dan gebruikelijk. Al meteen na het laatste fluitsignaal wordt in de kantine alles in gereedheid gebracht voor de dienstenveiling voor de jubilerende korfbalvereniging Bladella. Om 17.00 uur start die veiling  met veel fraaie diensten, een hapje en een drankje en natuurlijk wordt er voor de kleintjes gezorgd met schminken en ander vertier. Zorg dus dat je erbij blijft!!!

 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven