Nieuws

Bladella meiden Mb1 kampioen!

www.bladella.nl
Aan het begin van het seizoen 2013-2014 was de verwachting van het door MeaMill Fijnmetaal gesponsorde meiden voetbal team van Bladella reeds hoog gespannen. Maar ... 

door veel blessure leed kwam het gehoopte resultaat er in 2013 niet uit. Onder de bezielende leiding van trainers Remco Hoskens en Ko Boullart herpakte het team zich in de winter stop. De meiden waren in de eerste klas gebleven en waren gebrand op maar één doel; Kampioen worden. Na 7 wedstrijden winst en een fantastisch doel saldo, trokken zij afgelopen zaterdag ten strijden naar TSV Gudok in Tilburg. De spanning zat in de benen en de druk was bijna te groot zodat de rust werd ingegaan met 0-0. Maar na 65 minuten spelen werd dan toch het eerste doelpunt door Bladella gescoord en zag je iedereen een beetje ontspannen. Maar Gudok gaf zich nog niet gewonnen en kwam terug met een enorme pegel tegen de lat die op de doellijn het veld weer terug in stuiterde. Tijd voor een complete hartverzakking voor het team en de aanwezige Mb1 fans. Na de tweede Bladella goal in de 80ste minuut was het verzet van de goed spelende tegenstander gebroken. Met een doelsaldo van +39 en slechts 3 doelpunten tegen is dit niet meer in te halen door de nummer 2 met een doelsaldo van (+8). Met nog twee wedstrijden te gaan zijn de MB1 meiden KAMPIOEN.
 
De vreugde en de ontlading van de meiden was groot na deze mooie winst!

 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven