Nieuws

"Als wij ons eigen spel spelen gaan wij het maken"

www.bladella.nl
Afgelopen zondag speelde Nicky Buijs voor het eerst weer sinds mei vorig jaar. Een vervelende blessure aan de enkel hield hem zo lang aan de kant.
Zondag thuis tegen Bergeijk...

Nicky Buis speelt weer
Hij zat een half seizoen ietwat gelaten in de dug-out maar in de winterstop kwam er licht aan het einde van de tunnel. Zondag bij de 2 - 3 winst tegen Valkenswaard was hij eindelijk weer van de partij.
 
Hoe is de rentree bevallen?
Het was goed er na zoveel maanden weer te staan. Ik begon rechts op het midden. Zeker het eerst half uur had ik de indruk dat het echt goed ging. Daarna had ik een terugval en in de tweede helft werd ik gewisseld.
 
Welk was het probleem?
Ik heb in mei vorig jaar een flinke trap tegen mijn enkel gehad. Het herstel bleef maar duren en daar had ik eigenlijk al snel genoeg van. Je raakt een beetje geïsoleerd als je lang niet speelt. Ik kreeg iedere keer een terugslag. Na afgelopen zondag was er geen probleem maar de training dinsdag liep het niet 100%. Het is dus nog wat afwachten. Ik hoop er in ieder geval zondag weer bij te zijn.
 
Hoe verliep het veldspel in de wedstrijd in Valkenswaard?
Het begon dus eigenlijk heel simpel voor ons: met goed voetbal stonden we al snel met 3 - 0 voor. Toen maakten zij hun twee doelpunten op wel heel ongelukkige momenten. Eentje net voor rust en de ander net erna, een penalty. Tja, en toen werd het moeilijk.
 
Waarom?
Dat lag aan verschillende zaken. Misschien toch een zekere laksheid. We dachten dat het te gemakkelijk zou gaan. We stonden wel meteen weer met twee benen op  de grond. Met mij, en met Dirk, ook net terug van een lange blessure, en met een niet volledig fitte Joris Evers kwamen de spelmakers van Valkenswaard redelijk vlot op onze helft. Wij konden eigenlijk ook niet meer voor gevaar zorgen. Zodoende werd het op het einde toch nog billen knijpen.
 
Dan is het duidelijk wat er zondag tegen Bergeijk moet gebeuren.
Heel duidelijk ja: fanatiek beginnen zoals afgelopen zondag, zo vlug als mogelijk enkele doelpunten maken en dan in het spel blijven en zorgen dat de Bergeijkse voorhoedespelers zo weinig mogelijk kansen krijgen. 



 
www.bladella.nl
Het competitie-einde nadert gestaag. Zondag 'Brabantia' en dat is het voorlaatste thuisduel. De spanning blijft maar stijgen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven