Nieuws

Verdiende overwinning Bladella bij GSBW: 0 - 2

www.bladella.nl
Bladella heeft zich zelf een prima dienst bewezen door in Goirle een verdiende overwinning te behalen op GSBW; doelpuntenmakers Joris Evers en Tom Maas.

Bladella begon goed aan de wedstrijd en al in de 2e minuut schoot Joris Hermans tegen de paal. De eerste kans voor GSBW was in de 8e minuut, maar de bal werd over het doel gekopt. In de 18e minuut was er een prachtige actie van Joris Hermans die door de GSBW-verdediging soleerde, maar hij schoot tegen de keeper. In de 24e minuut opende Bladella de score via Joris Evers, die een knappe actie van Joris Hermans bekwaam afrondde. 0- 1.
Even later werd een kopbal van de bedrijvige Joris Hermans prachtig uit het doel gerwerkt door de doelman. Even voor rust kroop Bladella door het oog van de naald toen een vrije trap van GSBW op de binnenkant van de paal belandde. Ook de terugspringende bal werd voorlangs het doel geschoten.
 
In de 46e minuut was Anel Selimovic dicht bij een doelpunt. Een prachtig schot van hem belandde echter op de paal. In de 55e minuut werd Cas Vosters vervangen door Geert van Overbeek.
In de 66e minuut was het opnieuw raak. Uit een corner van Geert van Overbeek kopte Tom Maas ongehinderd de 2 – 0 binnen.
Even later werd de geblesseerde Joris Evers vervangen door Jan Beelen en Mvubu kwam voor Ard Kneefel.
Hierna drong GSBW wel aan zonder echt gevaarlijk te worden, mede door goed verdedigen van de Tipmast Boys. De beste kansen bleven echter voor Bladella.
Zo kreeg Joris Hermans nog een enorme kans toen hij alleen voor de keeper verscheen en raakte de hardwerkende Anel Selimovic de lat na een prachtig schot.
Gele kaarten waren er voor Niels Hendriks, Joris Hermans en Ard Kneefel.
Na 10 minuten blessuretijd vond scheidsrechter Imazouine het welletjes en floot de wedstrijd naar de historie.
Een uitstekend begin van de competitie voor Bladella, dat komende zondag het sterke Valkenswaard op bezoek krijgt.
2013-09-09

GSBW Bladella 0 - 2


 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
De druk wordt groter. Bladella komt (te) dicht bij gevaarlijke plaatsen. SV Laar is goed op weg naar de promotie play-offs. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven