Nieuws

Bladella scoort bij de Rabobank Clubkasactie

www.bladella.nl
Bladella eindigde bij de verdeling van de schenking van de Rabo op een verdienstelijke tweede plek tussen de 404 deelnemende verenigingen. De 663 stemmen waren goed voor € 1.577,00.

Er waren op Bladella ruim 100 stemmen meer uitgebracht dan vorig jaar. Het bedrag dat penningmeester Jan Vlems op de clubrekening kan bijschrijven (€ 1.577,- / 663 stemmen) is deze keer ruim € 140,- meer. Vorig jaar bracht één stem € 2,57 op voor de club (in 2011 was dat nog € 3,93), nu was dat € 2,38. Die daling per stem is omdat steeds meer verenigingen en stichtingen (dit jaar 404!) meedoen met deze jaarlijkse Rabo Clubkasactie.
De eerste prijs ging, evenals vorig jaar, naar het Reuselse Jong Nederland met 676 stemmen (verschil met Bladella slechts 14 stemmen), de 3e prijs was voor KV Rosolo (643).
Al met al voor ons als voetbalvereniging een beste score waar we heel tevreden mee kunnen zijn. 
Alle stemmers op Bladella zeer bedankt!

Wordt lid van de Rabobank
Bladella heeft dus een prachtig bedrag weten te realiseren. Volgend jaar gaan we voor de eerste plek en met zoveel leden moet dat een haalbare doelstelling zijn. 
Daarom is het van belang dat zoveel mogelijk leden van Bladella, die vaak al wel over een (salaris)rekening bij de Rabobank beschikken, ook lid worden van die Rabobank. Alleen leden van de Rabobank kunnen volgend jaar stemmen. Het hebben van een rekening op zich is dus niet voldoende om mee te doen. Ook geldt dat je één jaar lid moet zijn om een stem te mogen uitbrengen. Het aanvragen van het lidmaatschap kost overigens geen extra geld. Je kunt dat zelf vrij simpel regelen via internet dan wel via de balie bij de Rabobank. (klik hier voor aanmeldformulier)
Dat lidmaatschap kan u overigens nog op andere wijze iets opleveren. De Rabobank organiseert gedurende het gehele jaar interessante bijeenkomsten met goede bekende sprekers of leuke optredens van bekende Nederlanders. Ook zijn er soms interessante aanbiedingen. Dat alles is overigens geheel vrijblijvend.
Met andere woorden: wil Bladella volgend jaar een hoger bedrag realiseren zullen jij of je familieleden als lid voor Bladella moeten kunnen stemmen. Dit wordt des te belangrijker omdat de Rabobank verder geen sponsoringactiviteiten meer aangaat dan wel bestaande sponsorverplichtingen afbouwt. Zorgt u er voor dat u dat voor uw vakantie nog regelt want grote kans dat het daarna aan uw aandacht ontsnapt en de termijn te lang wordt om mee te mogen doen. 
De club, en dat bent uzelf met uw kinderen, kan er alleen maar profijt van hebben. 


 

 
www.bladella.nl
Het competitie-einde nadert gestaag. Zondag 'Brabantia' en dat is het voorlaatste thuisduel. De spanning blijft maar stijgen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven