Nieuws

Sponsorcommissie zoekt relatiebeheerders

www.bladella.nl
Op 1 mei is bij Bladella de nieuwe sponsorcommissie gestart. Sponsoren zijn belangrijk voor de club omdat we met deze inkomsten voor een deel onze exploitatie sluitend maken.

Maar er is daarbij hulp van meer vrijwilligers nodig.
 
De sponsorcommissie kan niet alle werkzaamheden alleen uitvoeren. Het onderhouden van de contacten met onze sponsoren, groot en klein, is belangrijk. Dat geldt zeker in economisch moeilijke tijden. Aandacht voor en op de hoogte zijn van wat er bij sponsoren gebeurt, is binnen ons netwerk van belang.
 
Relatiebeheerders proberen sponsoren blijvend aan Bladella te binden en willen ook nieuwe sponsoren interesseren. Op minimaal twee momenten per jaar hebben ze contact, ieder met ongeveer tien sponsoren. Dat moment kan variëren van een waarderende actie bij de jaarwisseling tot een informatief gesprek over de wensen van de sponsor waarbij wij als vereniging van dienst kunnen zijn.
 
Wij zoeken bij Bladella dus vrijwilligers die het netwerken in de vingers hebben of willen ontwikkelen. Dat kan bijvoorbeeld als onderdeel van een studie of als een stageopdracht. Ook andere geïnteresseerden kunnen bij dergelijke contacten ervaring opdoen voor hun werk en er zo hun voordeel mee doen. Dan snijdt het mes aan twee kanten. Trouwens, behalve nuttig en goed voor het eigen functioneren, is relatiebeheer ook gewoon leuk.
 
Voel je je aangetrokken tot deze interessante en voor Bladella belangrijke uitdaging dan kun je best meteen reageren. Neem contact op met Jacco van der Net (jacco@vandernet.net, tel. 0497-330401 of 06-53289348) of Marcel Bontjer (marcel.bontjer@bbp-best.nl, 0497-385677 of 06-51333975). Uiteraard komt er eerst een gesprek en wellicht kan het groepje sponsoren waarvoor jij de relatiebeheerder wordt in overleg worden samengesteld. Daarbij kunnen we rekening houden met jouw bestaande contacten en je eigen voorkeur.
 
Vele handen maken licht werk, dat geldt ook hier. Daarom doe ik een dringend beroep op je om je voor deze uitdagende functie te melden. De te besteden tijd is echt zeer betrekkelijk: met zo’n tien keer één uur ( 20 uur dus) help jij de vereniging al geweldig vooruit. En als je de smaak te pakken hebt, of krijgt, kun je daar natuurlijk ook meer werk van maken.  

René Walenberg (voorzitter)

 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven