Nieuws

Jeugdkader sluit het seizoen af

www.bladella.nl
Woensdag 5 juni a.s. is er de traditionele seizoens-afsluiting voor het jeugdkader. De bijeenkomst begint om 20 uur in het clubhuis. Daaraan vooraf de laatste Masterclass-training. Zorg dat je erbij bent. 

Woensdagavond 5 juni is het clubhuis gereserveerd voor iedereen die zich afgelopen seizoen verdienstelijk heeft gemaakt voor de jeugdafdeling. We blikken dan samen  terug op het afgelopen seizoen en we kijken uiteraard vooruit naar het nieuwe seizoen. Het is dus vooral een samenkomst bestemd van de leiders en de trainers. Maar ook andere vrijwilligers zijn welkom. Traditioneel wordt de naam van de ‘Jeugdleider van het jaar’ bekend gemaakt.
 
Deze vergadering van het jeugdkader begint om 20.00 uur. Liefhebbers van gespecialiseerde jeugdtrainingen kunnen daarvóór genieten van de laatste Masterclass-training en de afsluiting daarvan met een prijsuitreiking (tussen 18.15 – 19.30 uur)
 
• Welkom en voorwoord door de voorzitter
• Terugblik over het afgelopen seizoen
• Wat brengt het komende voetbalseizoen 2013/2014?
• Structuur van de jeugdafdeling
• Toelichting op het Technisch Gedeelte
• Hoe ga je om met kinderen met ‘bijzonder gedrag’?
• Bekendmaking: ‘Jeugdleider van het jaar’
• Rondvraag
 
Reserveer deze avond alvast in je agenda. Naast het inhoudelijke deel, zoals hierbij aangegeven, is er ook volop gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen. 

 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven