Nieuws

Bladella zwoegt zich naar het einde

www.bladella.nl
De voorlaatste wedstrijd van een teleurstellend seizoen wordt zondagmiddag afgewerkt op De Herdgang in Eindhoven. Een uitgedunde Bladella selectie bindt de strijd aan tegen P.S.V. Av. 

Om de rode lantaarn werd er vorige week gestreden in Vught tegen Zwaluw VFC. Het werd een 5-1 nederlaag voor blauwwit. Misschien was de uitslag dan wel wat geflatteerd, duidelijk werd dat Bladella zijn plaats moet kennen. Voorlaatste Zwaluw bracht een meer compleet team in het veld dat enthousiast vocht voor een laatste kans en was doeltreffender in het afronden van de geboden kansen. En toevallig gaat het daar om bij het voetballen.
Coach Norbert Rebsch zag met lede ogen aan dat aan de zijlijn een zevental geblesseerde en/of geschorste eerste-elftalspelers stonden. Als de vaste waarden voor de ploeg het af (moeten) laten weten in de wedstrijd tegen de directe concurrent, tja, dan gooi je je handen wel eens moedeloos in de lucht. De jongelingen valt weinig te verwijten. Van de beoogde kartrekkers zijn er weinig overeind gebleven.
 


Strohalm
Aan degradatie ontkomen lijkt op deze manier niet meer mogelijk. Dan zouden de Tipmast Boys in de twee resterende duels nog vijf punten in moeten halen op Valkenswaard en nog vier op Zwaluw VFC. Zo’n optimisten lopen er in het blauwwitte kamp nog nauwelijks rond en zeker niet als de laatste wedstrijden in ogenschouw worden genomen hebben.
De vaandeldragers zijn echter wel aan hun stand (en aan haar trouwe supporters) verplicht om zo goed mogelijk afscheid te nemen van de 2e klasse F. Zondagmiddag om 14:30 uur op De Herdgang in Eindhoven tegen PSV Av. met mascotte Thijs van Hall (E4).


 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven