Nieuws

'de dubbel' voor A2 en D1 !?!

www.bladella.nl
Wil je kampioen worden, moet je winnen. A2 wordt kampioen als er gewonnen wordt van Hoogeloon A1.
D1 ook als Brabantia wordt verslagen.
Feest in de tent…!? 

Bladella A2
Aanstaande zaterdag is het zo ver; de mannen van Bladella A2 kunnen zich dan onsterfelijk maken door het tweede kampioenschap binnen te slepen. De spullen zijn besteld, het feest is geboekt en de kampioenschapschaal wordt op het moment van schrijven uitgedeukt.
 
Na de verpletterende zege van A2 op titelconcurrent SBC (4-1) kan het bijna niet meer mis gaan. Echter, voor het zover is dient er nog wel gewonnen te worden van Hoogeloon A1. Deze mannen kunnen in theorie nog kampioen worden, maar zijn afhankelijk van hun doelsaldo en van concurrent SBC.  Hoogeloon geeft zich niet zomaar gewonnen blijkt uit de diverse berichten op social-media, ze gaan er nog voor.  Van een makkelijke laatste wedstrijd is dus ook geen sprake.
 
Gelukkig zag het trainers trio van A2 deze week weer een aantal spelers terug uit de lappenmand komen en beschikt weer over een nagenoeg fitte selectie (op de langdurige geblesseerden na). Technisch directeur van de A2, Louis van der Linden, liet op zijn verjaardag al weten dat het met deze spelersgroep gewoon moet gaan lukken. Vanzelfsprekend gaat het hele team hier voor de volle 110% voor.
 
Het belooft dus een spannende wedstrijd te gaan worden. We nodigen al onze supporters dan ook van harte uit om ons naar de overwinning te komen schreeuwen aankomende zaterdag 14:45 uur op sportpark de Smagtenbocht!
 
Ook 'de dubbel' voor D1?
Bladella D1 leek wat van slag. Het liep niet meer zo sprankelend als voor de winterstop. Bij het tegen degradatie strijdend EFC werd vorige week een moeizaam gelijkspel weggehaald. Daardoor zou de grote concurrent WODAN op gelijke hoogte gaan komen. Het doelsaldo werd dan belangrijk. Dat was met +10 nog wel in het voordeel van Bladella, maar toch… De spanning liep dus op. Reusel Sport D1, ook vechtend tegen degradatie, hielp ons D1 afgelopen woensdag door in hun inhaalwedstrijd WODAN ook op 2-2 te houden.
Morgen, zaterdag 27 april, wordt de laatste ronde afgewerkt in deze spannende competitie. Het team van Mark Antonius en Gaston v.d. Heijden gaat met 2 punten voorsprong op bezoek bij Brabantia (11:15 u) en WODAN krijgt DVS, een andere middenmoter, op bezoek.
D1 gaat in Eindhoven haar supporters (en vooral zichzelf) een groot plezier doen door met winst de kampioensbloemen voor zich op te eisen. Heel veel succes!
Woensdag a.s. staat weer een belangrijke pot voor D1 op het programma. Dan wordt op De Smagtenbocht strijd geleverd in de halve finale tegen Steensel D1. (aanvang 19 uur)
Op weg naar de dubbel dus…!
 

 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven