Nieuws

Pim van Erp: "Met goede moed tegen de koploper!"

www.bladella.nl
Het zijn moeilijke dagen voor Bladella 1 en de begeleidende staf. Lichtpuntje is dat Pim van Erp zijn mannetje weer staat na een wel heel lange blessuretijd. 

Het was een voetbalweekend met twee verschillende gezichten. Tegen Gestel was er zaterdag inzet, begeestering, een beetje kwaliteit en een beetje succes. Maandag was er in Tiel  geen succes, te weinig kwaliteit en op het oog minder inzet en beleving. Nee, Bladella had tegen Theole geen recht op wedstrijdpunten.
 
Wat was er aan de hand Pim? Hoe lang heeft het herstel geduurd? 
In de laatste wedstrijd van vorig seizoen raakte ik geblesseerd aan mijn enkel. Na de zomerstop leek het de goede kant op te gaan, maar ik kreeg weer een forse terugval. Uiteindelijk kwam er een operatie in december. Vorige week heb ik gelukkig weer mijn eerste volle 90 minuten gepakt. Hopelijk blijft het nu wel helemaal goed gaan!
 
Je hebt er nu alweer drie wedstrijden opzitten. Hoe zijn die bevallen?
Als je kijkt naar de teamprestatie had je gehoopt op meer punten. Op persoonlijk vlak was ik natuurlijk blij om mijn eerste minuten te maken. Ik heb een goed gevoel over gehouden aan de eerste twee wedstrijden. Het niveau van de laatste wedstrijd was, denk ik, bij velen van ons onder eigen kunnen.
 
Eerst even dit: hoe gaat het verder met je? Volg je een opleiding of ben je al ergens aan het werk? Woon je nog in Bladel?
Ik doe op dit moment de master opleiding ‘Finance’ in Tilburg. Als alles goed gaat kan ik die opleiding dit jaar afronden. Daarna zal misschien het ‘echte werken’ voor mij beginnen. Ik ben er nog niet helemaal uit. Verder woon ik wel nog steeds in Bladel.
 
Waarom was er zo’n verschil tussen zaterdag in Gestel en maandag tegen Theole?
Ik vind het lastig om de vinger precies op de zere plek te leggen. Ondanks de blessures en dergelijke aan onze kant was het niveauverschil inderdaad te groot. Als groep hielden we een goed gevoel over aan de wedstrijd tegen Gestel. Dat maakte het extra teleurstellend dat we dit niet door konden trekken naar Theole.
 
Hoe kunnen we het koploper TEC moeilijk maken? Durf je een voorspelling te doen?
Ondanks dat TEC de koploper is moeten we geloof hebben in eigen kunnen. Als we geconcentreerd voetballen en weinig weggeven kunnen we zelfs tegen TEC punten pakken. Ik voorspel daarom een 2-1 overwinning. 

 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven