Nieuws

'Gewenst gedrag'

www.bladella.nl
Vanaf deze week gaat Bladella op maandag, woensdag en op zaterdag een ‘toezichthouder’ inzetten. Doel is om rondom de jeugdactiviteiten de zaakjes ordelijk te laten verlopen. 

  • op een jeugdtrainingsavond brengen pm. 400 personen een bezoek aan ons sportpark
  • de pm 20 thuiswedstrijden op een normale zaterdag brengen samen rond de 800 bezoekers op de been
Samen met ISD, die o.a. ook op het Pius X-college toezichthouders leverde, start onze vereniging dit proefproject. 

Gewenst gedrag promoten

Iedere leider/trainer is natuurlijk op de 1ste plaats verantwoordelijk voor het gedrag van zijn eigen team. Afval in afvalbak, de fietsenstalling gebruiken, normaal gebruik van kleedlokalen en van de kantine, voetbaltassen in het tassenrek, storend gedrag corrigeren, dat zijn allemaal zaken die iedereen kent en herkent.
De toezichthouder is de hulp van de beheerder en klusjesman indien nodig. Iedereen is erbij gebaat dat alle activiteiten soepel verlopen. Met hulp van een toezichthouder gaat dat verbeteren. Jeugd, maar ook kader aanspreken op ‘ongewenst gedrag’, zonder voor politieagent te spelen. Zoveel mogelijk vanuit het positieve in een prettige sfeer de organisatie ordelijk mee helpen laten verlopen

 

Peer Schuman is vanaf woensdag 3 april Bladella’s toezichthouder. Met ieders medewerking gaan we alleen voor 'gewenst gedrag'!



 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven