Nieuws

Wordt Marvilde - Bladella 'verwarmend'...

www.bladella.nl
Het gelijkspel tegen Haarsteeg bracht Bladella een puntje dichter bij prooi V'waard. Tegen Marvilde wordt bij voorspeld guur weer een nieuwe poging gedaan. 

Soms heb je pech, soms geluk. De ene keer krijg je te weinig, de ander keer wat teveel. Dat is het verhaal van laatste twee duels van Bladella’s vaandelteam. Met een zwaar gehavende selectie hadden de Tipmast Boys het moeilijk tegen runner-up Haarsteeg. Doordat ons middenveld vrijwel constant open lag, vaak te laat kwam en dus weinig duels gewonnen konden worden, waren de Vlijmenaren de bovenliggende partij. Gelukkig voor Bladella werd door Haarsteeg verzuimd om hun beste kansen te benutten en hadden wij in de persoon van Paul Dijkmans een bijna onpasseerbare doelwachter. Slechts 1x hoefde de bal uit z’n heiligdom gehaald worden. Als dan in blessuretijd een wanhoopsschot van Ruud Leermakers toch nog doel treft, mag men met een glimlach van het te hobbelige veld stappen.
 
Marvilde
Dar resultaat bracht blauwwit een puntje dichter bij het voorlopige doelwit: Valkenswaard. Marvilde is de volgende tegenstander. Een sterke opponent, die nog volop in strijd is voor de nacompetitie.
Na de winterstop lijkt het wat te stokken bij Marvilde. Het keurkorps van Bram Louwers behaalde uit vijf partijen maar vijf punten. Winst op Heeswijk (4-1), kansloos verlies tegen Nw. Woensel (0-2), gelijk tegen Zwaluw VFC (4-4), Beerse Boys en afgelopen zondag, in een harde wedstrijd tegen PSV (9x geel + 1x rood), werd het 1-1.
 


Zware reeks
In onze thuiswedstrijd werd de formatie van Norbert Rebsch te licht bevonden. Marvilde was voetballend een stuk beter. Het werd tenslotte 0-3. De Tipmast Boys gaan een zware reeks tegemoet. Zondag beginnend met Marvilde, wordt achtereenvolgend met Gestel en Theole (dubbel Paasprogramma) de strijd aangebonden. Dan komt koploper TEC op bezoek. De nog in te halen partij tegen PSV staat nu thuis gepland op donderdag 18 april (18:30 uur). De afgelasting in Vught tegen Zwaluw VFC wordt ingehaald op zondag 28 april. Bladella zal de komende weken ook punten moeten sprokkelen tegen ploegen uit het linker rijtje.
 

Voorwedstrijd
De eerste poging wordt zondag in Meerveldhoven ondernomen tegen Marvilde. Voorafgaande aan die belangrijke pot gaat een combinatie van E2/E3 proberen een voorbeeld te zijn voor ’t urste. Zij spelen om 13:30 uur een voorwedstrijdje tegen hun leeftijdsgenootjes van Marvilde E2. Als line-ups brengen zij om 14:30 uur de matadoren de arena in voor de strijd om de punten. Zij rekenen op de support van de blauwwitte aanhang. Geluksbrenger Jari Verhagen reist ook mee. Om de aanhoudende kou te trotseren is de blauwwitte das met WFC clubmuts een aanrader. Een goed resultaat zal nog meer verwarmend zijn… We gaan er voor! 

restant programma Bladella¹                 (onder voorbehoud)
 zondag  24-mrt
Paaszaterdag  30-mrt
2e Paasdag ma.   1-apr
 zondag    7-apr
zondag  14-apr
donderdag  18-apr
zondag  21-apr
(inhaal)zondag  28-apr
  zondag   5-mei
zondag  11-mei
Marvilde uit
Gestel uit
Theole uit
TEC thuis
Beerse B. uit
PSV thuis  
Heeswijk thuis
Zwaluw VFC uit
PSV uit
Zwaluw VFC thuis
 
17:00 u
 
 
 
18:30 u
nacompetitie
zaterdag  18-mei
zondag  26-mei
zondag    9-juni
 
-  maandag  20-mei
-  zondag       2-juni
-  zondag     16-juni
 
Pinksteren
 

 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven