Nieuws

Ongelukkige nederlaag Bladella tegen Nw. Woensel

www.bladella.nl
De vrije trap na de rode kaart in de 25e minuut bracht Bladella op achterstand. De Tipmast Boys bleven goed partij geven en verdienden eigenlijk meer: een schlemielig 1-0 verlies.

Deze wedstrijd werd op last van de KNVB gespeeld op het kunstgras van buurman Unitas'59. Bladella begon de wedstrijd uitstekend. In de 14e minuut werd een venijnig schot in de hoek van Nicky Buis uitstekend door doelman Roel Meyers tot corner verwerkt. Even later werd dezelfde speler in het strafschopgebied onderuit gehaald, maar de scheidsrechter weigerde Bladella een strafschop te geven.

In de 20e minuut was Nieuw Woensel voor het eerst gevaarlijk na een ongelukkige terugspeelbal van Mvubu Nzau-Ngola maar dit leverde geen doelpunt op. In dezelfde minuut kreeg Joris Hermans nog een prima kans maar hij kon de bal niet in het doel krijgen. De 25e minuut werd Bladella fataal. Doelman Peter Bons kwam ver uit zijn doel om een aanval te onderscheppen, maar raakte de bal met zijn arm. De scheidsrechter stuurde hem met rood van het veld. Paul Dijkmans was zijn vervanger en Dirk Reijnders werd hierdoor van het veld gehaald. Tot overmaat van ramp werd de toegekende vrije trap door Mawabi fraai binnen geschoten. Een 1 – 0 achterstand en met tien man verder met nog 65 minuten te spelen. Vlak voor het verstrijken van de eerste helft had Paul Dijkmans nog een prima redding in huis om Nieuw Woensel van een treffer af te houden.

In de tweede helft was Nieuw Woensel meer aan de bal dan Bladella, maar gevaarlijk werd het alleen nog bij een vrije trap van Tom Franse die Paul Dijkmans tot een knappe redding dwong. Bladella, met een ijzersterke verdediging bleef op de kansen loeren en in de 65e minuut ging een schot van uitblinker Tom Maas rakelings langs het doel.Tom Ansems kwam Nicky Buis vervangen en later kwam Bart Hoeks voor Joep van de Ven. Naarmate de wedstrijd vorderde ging Nieuw Woensel steeds meer over tot tijdrekken en moest het ook nog de nodige gele kaarten incasseren om Bladella van score af te houden. Kort voor tijd ging een schot van Ruud Leermakers rakelings over het doel en uit een corner kopte Tom Maas net over.

Bladella, met mascotte Job Kleijn op de bank moest ondanks prima spel genoegen nemen met een zeer ongelukkige nederlaag. Zo spelend is er toch nog volop hoop voor de resterende wedstrijden.

2013-03-10

Nieuw Woensel Bladella 1-0


 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven