Nieuws

Leven in de 'brouwerij'...!

www.bladella.nl
Rondom Bladella - sv Valkenswaard houdt supporters-vereniging WFC haar superloterij. F1, F2 en E9 in de voorronde van de Tipmast penaltybokaal. 'Feest in de tent' bij winst..! 

WFC Superloterij
Rondom belangrijke wedstrijden organiseert supportersclub WFC een superloterij. Zondag voorlopig de belangrijkste wedstrijd van het seizoen: Bladella - Valkenswaard.  Een lot kost slechts € 0,50. Een prachtige Profile-fiets geschonken door BITO is de traditionele hoofdprijs. De levensmiddelentas van Albert Heijn, dinerbon van 't Nekkermenneke, bierkaart van d'n Aanloop en bal zijn de andere prijzen.
 

amateurvoetbaleindhoven.nl
Bladella en Valkenswaard vechten voor lijfsbehoud. Steun van alle blauwwitters gaat helpen. Jij komt toch ook?! Logisch dat de regionale voetbalpers ook belangstelling heeft voor de strijd om onder in het klassement weg te komen. Klik hier om de voorbeschouwing van amateurvoetbaleindhoven.nl te lezen.
 

Tijd voor ’n feestje…
Het is lang geleden dat de trouwe blauwwit aanhang nog eens een feestje kon bouwen. Zondag gaat dat weer eens gebeuren, mits er wordt gewonnen uiteraard…. ‘Happy hour’ met feestmuziek van DJArdistic!
Maar van tevoren zal er nog hard geknokt moeten worden door zowel de vaandeldragers als de supporters, de 12e man (met voorop mascotte Harm Wouters van E3), om de tapkraan en geluidsboxen in werking te zetten. We zijn er hard aan toe. Succes! 

 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven