Nieuws

Lotenverkopers beloond met 7 doelpunten...

www.bladella.nl
Bladella goes to PSV-Den Haag! Op zaterdag 2 februari mochten de 5 beste lotenverkopers van Bladella naar PSV - ADO in het Philips stadion.

Nick Lavrijsen, Roy Roefs, Sigrid van Moll, Wout van Heeswijk en Niels van de  Berg hadden er zin in. Ook de jeugdscheidsrechters Willem van Hoof en Jens Maas werden beloond voor hun inzet en mochten mee naar deze interessante competitiewedstrijd. Samen met de begeleiders Tiny Tijssen en Dirk van Moll verzamelden de kinderen zich op de markt in Bladel. Ondanks het koude weer zaten allen vroeg en vrolijk in het bijna uitverkochte stadion en de wedstrijd kon beginnen.  Voor de rust bleef het zowel op het veld als op de tribune nog vrij rustig, (PSV scoorde slechts 1x), maar na rust kwamen alle remmen los. De Eindhovenaren trakteerden de Bladelnaren op maar liefst zeven doelpunten en de jongens scandeerden vanaf de tribune snoeihard het bekende ‘Zwarte broek en blauwe trui, dat zijn Bladella-lui’. Maar goed dat geel groen niet de clubkleuren zijn, want de Hagenezen hadden deze avond weinig plezier. In tegenstelling tot de Bladella-delegatie, die terug kan kijken op een zeer geslaagde voetbalavond.

 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven