Nieuws

Trouw aan Bladella

www.bladella.nl
Het is een goede gewoonte om tijdens de Nieuwjaarsreceptie jubilarissen voor hun clubtrouw te huldigen. Mooie bossen bloemen fleuren op dit moment twaalf blauwwitte huiskamers op. 

De voorzitter wist van iedere aanwezige jubilaris de voetbalkwaliteiten te schetsen en ook hun andere bijdragen voor de vereniging. Hij was ook niet te bang om bij hen alvast wat gedachten los te maken om zich te melden voor een bestuursfunctie of zich anderszins als vrijwilliger bij Bladella waar te maken. Als dat tenminste niet al het geval is want een flink aantal van de gehuldigden hoort bij deze grote groep en heeft zich de afgelopen jaren als medewerker op het sportpark laten zien. Dubbele hulde dus.

Trouw aan Bladella: 25 jaar
Voor 25 jaar Bladella-lid werd de speld, en de bloemen voor de partner, uitgereikt aan Toine Jansen, recreatieve middenvelder, jarenlang jeugdleider en ICT-ondersteuner en aan Hein Hermans, hardwerkende middenvelder en één van de trouwste trainingsbeesten op de donderdagavond. Adriaan van Heeswijk, ‘warme’ bakker en voetballer in de categorie ‘winnaars’ was de volgende en na hem Presley Bergen, voorheen een supersnelle rechtsbuiten en sinds kort stadionspeaker. Gerard Catsburg was jarenlang bestuurslid en ook oud-voorzitter van de jeugdafdeling. Frank van de Sanden speelde als een goede technicus op het middenveld maar is al jaren vooral bekend als clubscheidsrechter. Louis Broers was een veel scorende spits in Bladella 2 en organiseert nu voetbalreizen. Reuselnaar Riek Jansen is met zijn 73 jaar al 35 jaar actief als scheidsrechter op de velden in Bladel. Toon Daniëls droeg jarenlang de aanvoerdersband  bij Bladella 1 en is nu succesvol als trainer bij VV Netersel.
 

 Trouw aan Bladella: 40 jaar
De speld voor 40 jaar lidmaatschap van Bladella was voor een drietal heren. Theo Pijnenburg, voorheen middenvelder, is nu samen met Frank van de Sanden coördinator van het scheidsrechtergebeuren. Zijn broer Kees speelde jarenlang in het eerste en kreeg al eerder de erkenning ‘lid van verdienste’ als wedstrijdsecretaris. Kees is gevreesd om zijn scherpe analyses. De laatste van de rij, Anton Kolen, kwam als keeper naar het vaandelteam maar is nu op verschillende fronten een erg gewaardeerde vrijwilliger. Hierbij de groepsfoto met de namen.


 
Na afloop van de huldiging nodigde de voorzitter de aanwezigen uit om de jubilarissen de hand te drukken en nog even in het clubhuis te blijven om met elkaar op de traditionele manier te toasten op een gezond en sportief 2013. Aan deze oproep werd enthousiast gehoor gegeven. Voorwaar een goede start.



Op de foto:
Staande van links naar rechts: Frank van de Sanden, Toine Jansen, Louis Broers, Toon Daniëls, Hein Hermans, Presley Bergen, Adriaan van Heeswijk, voorzitter René Walenberg 
zittend: Riek Jansen, Anton Kolen, Theo Pijnenburg, Kees Pijnenburg en Gerard Catsburg
2013-01-08

Nieuwjaarsreceptie 2013


 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven